Akvarellutställning Emelie Klockarås

Andra utställningen säsongen 2022 blir en akvarellutställning med. Det är Emelie Klockarås som visar sina verk.

Genom åren har jag målat med olika tekniker men nu är det akvarellen som jag jobbar med. Experimenterar med färger, kontraster mellan ljus och mörker och vill gärna förmedla en känsla. Ljuset är det centrala i mina verk, mer än själva motivet i sig. Motiven är oftast olika landskapsmiljöer där jag främst har inspirerats av naturen, en kombination av realism och min inre värld. För mig är målandet olika faser och en process, så det jag målar idag är inte säkert jag gör imorgon.

Lördagen den 23 april mellan kl 11.00-14.00 blir det vernissage och Emelie är närvarande.
Utställningen pågår sedan tom 8 maj med öppettider fredag – söndag kl 11.00 -16.00.
Välkommen!