Akvarellutställning Johan Sandell

15 mars kl 11.00 börjar vår 16 de säsong!
Vi öppnar med en stämmningsfull akvarellutställning av Johan Sandell.

Egentligen har jag alltid målat och tecknat, men det har gått i vågor. Det var intensivt under mina universitetsstudier på 1970-talet, då jag också deltog i Konstindustriella aftonskolan på Konstfack. Så för ca 6 år sedan, hittade jag tillbaka till färglådan och började måla mer regelbundet.
Jag målar motiv med lite övervikt till Småland och Öland. Jag har förmånen att få bo i ett skiftande landskap, präglat av kust, småbruk, skog och även öppna slätter och jag vill förmedla lite av de stämningar som jag upplever. Jag vill att betraktaren ska känna värme, harmoni och kanske minnas. John Sandell

Utställningen pågår tom 1 april med öppettider fredagar – söndagar kl 11.00 – 16.00.
Lördgen den 16 mars är det vernissage, och musik blir det: kl 15.00 spelar BitBoys.