Emil Jensen -än susar skogen- cykelturnén 2022

OBS: KONSERTEN ÄR SLUTSÅLD
vid fint sommarväder är konserten utomhus och då finns det flera platser- då vi inte vet hur vädret blir kan du sätta upp dig på en väntelista (med namn o telefonnummer).

Sommaren närmar sig och vi är glada att få Emil Jensen hit för en föreställning under sin cykelturné genom en del av Sverige i samarbete med  Naturskyddsföreningen – med stöd av Tjustbygdens Sparbank och Länsförsäkringar Kalmar Län.
Den 13 juli kl 19.00 bjuder Emil Jensen på ” än susar skogen” – föreställning avslutas med en trädplantering utanför Lofta Caffè.
– Min nya föreställning handlar om livet på planeten, som en hyllning till den biologiska mångfalden, till alla som inte har någon röst, till alla som ännu inte fötts, för fred på och med jorden. Då kändes det självklart att genomföra turnén i just denna form. Mycket snack och mycket verkstad, säger Emil själv om den revolutionerande turnémetoden.-
Köp din biljett info@lofta-caffe.com eller 076 319 62 78
Biljetten kostar 280.- kr (150.- kr under 20 år) och det är en begränsad antal platser som finns, därför rekommenderar vi att du säkrar din plats direkt.