Konstutställning Mika Liffner

Mika Liffner/Valdemarsvik har sina verk här tom den 19 juni 2022. Det blir en vernissage med Mika på plats lördagen den 4 juni ifrån kl 12.00. Utställningen börjar den 3 juni och är öppet fre – sön kl 11.00 -16.00.
Välkommen!!!

– När jag målar bestämmer jag själv. Helst målar jag på återvunnet material, överblivet byggmaterial, brädor och tyg. Jag målar snabbt som ögat och kräver färg som torkar fort, det blir akrylfärg. Jag håller aldrig på med en sak i taget, helst tre eller fler. Jag vill berätta för er om allt jag ser och allt jag tänker. Jag leker med färg, form, text och figurer tills bilden talar om att den är klar. Det blir många lager ibland, det är bra, tycker jag. Det blir fel och jag gör om. Ibland blir de bilder bäst som jag har bråkat med mest. Alla lager av misslyckanden ger den färdiga bilden ett större djup. En ska inte vara rädd att göra fel. Med mod och fantasi kommer en långt. Jag använder mig av inkomstbaserade tavelpriser för att alla ska ha råd med konst. –